Nago − Olej ze słodkich migdałów − 90 g
- Olej ze słodkich migdałów stosuje się w oczyszczaniu i pielęgnacji cery podrażnionej, wrażliwej i dojrzalej.
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Ustaw jedną częstotliwość dostaw dla wszystkich produktów subskrypcyjnych z twojego koszyka co:
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku

Olej ze słodkich migdałów należy do najbardziej popularnych olejów kosmetycznych. Zawiera głównie kwas olejowy i NNKT. Stosuje się go w oczyszczaniu i pielęgnacji cery podrażnionej, wrażliwej i dojrzalej. Olej nie jest zbyt tłusty, ciężki i dobrze współdziała z innymi surowcami kosmetycznymi.
Polecamy do: pielęgnacji skóry i włosów.
Składniki aktywne: olej ze słodkich migdałów.
Działanie: oczyszcza, nawilża, złuszcza martwy naskórek, likwidujące sińce pod oczami, regeneruje łamliwe, suche i zniszczone włosy.
Sposób użycia: 5-100 % w kosmetykach do cery normalnej, mieszanej i suchej oraz do masażu, bezpośrednio na skórę bądź jako maska na włosy.
Prunus Amygdalus Dulicis Oil.
Działanie: nawilżające, oczyszczające, regeneruje, usuwa oznaki zmęczenia, złuszcza naskórek
Gramatura: g
Konsystencja: olejek
Linie elitarne: nie
Pielęgnacja specyficzna: nie
Pojemność: 90
Pora stosowania: dowolnie
Płeć: damski
Rodzaj skóry: dojrzała, wrażliwa
Słońce: nie
Typ skóry: mieszana/tłusta, normalna, sucha

