Mąka i mieszanki chlebowe
Bauck Hof − Mieszanka bezglutenowa do wypieku chleba z mąki owsianej pełnoziarnistej z dodatkiem płatków owsianych i nasion BIO − 600 g
EkoWital − Mąka gryczana biała BIO − 500 g
Zdrowo Namieszane − Mieszanka do wypieku chlebka bananowego − 400 g
MĄKA KOKOSOWA BIO 600 g - BIO PLANET
Uniwersalna mieszanka mąk, bezglutenowa Celiko, 200g
MĄKA KOKOSOWA BIO 500 g - NATURAVENA
SKROBIA KUKURYDZIANA BIO 200 g - AMYLON
MĄKA PSZENNA CHLEBOWA TYP 750 BIO 1 kg - BIO PLANET
MIGDAŁY MIELONE MĄKA MIGDAŁOWA 100 g - BIO PLANET
MĄKA Z ŻOŁĘDZI BEZGLUTENOWA BIO 500 g - DARY NATURY
PROBIO MIESZANKA DO WYPIEKU UNIWERSALNA 500 g
MĄKA GRYCZANA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO
Mąka jaglana ekologiczna BIO 500 g
ToTa! Mąka pszenna luksusowa typ 500 - 1 kg
ToTa! Mąka orkiszowa pełnoziarnista typ 2000 - 1 kg
Naura − Chleb bezglutenowy jasny krojony − 350 g
MĄKA RYŻOWA PEŁNOZIARNISTA BEZGLUTENOWA 500 g - NATURAVENA
Intenson Mąka Bambusowa Błonnik bambusowy 500 g
BAUCK HOF MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZGLUTENOWA BIO 500 g
Keto Chleb Bezglutenowy
Keto Mieszanka do wypieków
MĄKA ORKISZOWA LUKSUSOWA TYP 550 BIO 1 kg - PROBIO
TARGROCH MĄKA KASZTANOWA 1000g
TARGROCH MĄKA ORKISZ BIAŁA 1000g
Targroch Mąka z cieciorki 1kg
MŁYN MAZURKI Mąka Pszenna Uniwersalna Kraftowa Typ 500 do wypieków 1 kg
MŁYN MAZURKI Mąka Żytnia Kraftowa Typ 720 do wypieków pieczenia 900 g
ToTa! Mąka pszenna tortowa typ 450 - 5 kg
ToTa! Mąka pszenna typ 500 - 5 kg
ToTa! Mąka pszenna typ 750 - 5 kg
ToTa! Mąka pszenna pełnoziarnista 1 kg
ToTa! Mąka pszenna graham typ 1850 - 1 kg
ToTa! Mąka żytnia pełnoziarnista 1 kg
ToTa! Mąka na pizzę typ 00 - 5 kg
ToTa! Mąka pszenna krupczatka 1 kg
DENVER FOOD MĄKA OWSIANA BEZGLUTENOWA 500 g
Mąka i mieszanki chlebowe - twoja droga do idealnego wypieku
Mąka i mieszanki chlebowe to kluczowe składniki, które stanowią podstawę różnorodnych wypieków i rodzajów chleba. W tej kategorii znajdziesz szeroki wybór mąk, takich jak mąka pszenna, żytnia, orkiszowa, a także mieszanki, które ułatwiają przygotowanie domowego pieczywa. Mąka pszenna, bogata w gluten, idealnie nadaje się do chleba pszennego, natomiast mąka żytnia nadaje wypiekom charakterystyczny smak i aromat. Mieszanki chlebowe często zawierają dodatki, takie jak nasiona, zioła czy przyprawy, które wzbogacają smak i wartości odżywcze chleba. Wybór odpowiedniej mąki lub mieszanki jest kluczowy dla uzyskania idealnej konsystencji i struktury pieczywa. Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym piekarzem, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z wypiekami, mąka i mieszanki chlebowe z pewnością zainspirują do stworzenia pysznych, domowych chlebów.


