PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE GRYKA - QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 100 g - BIO ZENTRALE
PROMOCJA
24h
*Skala naturalności NabeaCo oznaczają listki przy produkcie?
Czat
SKŁADNIKI
mąka gryczana* (70 %), mąka kukurydziana*, mąka z białej komosy ryżowej* (10 %), psyllium*, sól morska (0,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1532 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 10 g
Białko: 10 g
Sól: 0,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności.
mąka gryczana* (70 %), mąka kukurydziana*, mąka z białej komosy ryżowej* (10 %), psyllium*, sól morska (0,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1532 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 10 g
Białko: 10 g
Sól: 0,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności.
Rolnictwo ekologiczne
Tak
Typ diety
Bezglutenowa
Naturalność
Sama natura
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię