Książki kucharskie

Dieta w chorobach trzustki – co jeść, a czego unikać. 130 przepisów na dania, które wzmocnią Twoją trzustkę wyd. 2022 - Reinhard Singer,Waltraud Eggstein,Eva-Maria Lange
52,20 zł

Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej w postaci płynnej. Zupy, soki, koktajle, przekąski - Beata Anna Dąbrowska
22,61 zł

Dr Food. Zdrowe odżywianie dla mocnych, zdrowych i ruchomych stawów - Bernhard Hobelsberger,Wolfgan Feil
40,50 zł

Fit desery z kilku składników. Jak jeść zdrowo nie rezygnując ze słodyczy - Agnieszka Stolarczyk
47,43 zł

Intuicyjny sposób na odżywianie. Jak zrozumieć potrzeby organizmu, odzyskać wymarzoną wagę i cieszyć się wolnością dietetyczną - Mareike Awe
44,62 zł

Niewyczerpane źródło energii. Nasiona, rośliny strączkowe i zboża w naszej kuchni - Cinzia Trenchi
24,70 zł

Odżywianie według Pięciu Przemian. Jak w przyjemny i radosny sposób wzmacniać zdrowie, chęć do życia i miłości - Barbara Temelie
44,92 zł

Paleo na słodko bez glutenu bez nabiału i bez cukru naturalnie i ze smakiem - Katarzyna Karus-Wysocka
40,50 zł

SIBO. Samodzielna diagnostyka i leczenie. 21-dniowy plan żywieniowy, który wyeliminuje objawy zespołu jelita drażliwego, poprawi samopoczucie - Shivan Sarna
44,62 zł
- 1
- 2